BROUWERIJ ROSSEEL,
uw drankenhandel in Izegem

Brouwerij Rosseel is al sinds 1837 uw drankenhandel in Izegem. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan verschillende dranken. Wij zijn gespecialiseerd in leveringen aan de horeca. Wij zijn ook lid van aankoopvereniging Cobeli.

Van frisdranken tot bieren

U vindt bij ons een groot aanbod aan frisdranken, speciale bieren, sterke dranken, cocktails en wijnen. Wij proberen ons aanbod altijd up-to-date te houden door regelmatig te zorgen voor nieuwe drankjes. Ook laten wij u genieten van heerlijke acties en promoties.

Voor alle benodigdheden kunt u vanzelfsprekend bij ons aankloppen. Zo zorgen wij voor de verhuur van feestmateriaal, zoals koel- en tapinstallaties en bijhorende glazen. U maakt van uw verjaardagsfeest of communie ongetwijfeld een groot succes.

Biermanden en geschenkverpakking

Bent u nog op zoek naar een mooi geschenk? Ook dan kunt u best eens bij uw drankenspecialist langslopen. Bij ons zijn immers allerlei biermanden en geschenkverpakkingen te verkrijgen. Wij zorgen voor oplossingen op maat. U zegt maar wat u graag wilt.

Neem contact met ons op

Heeft u nog bepaalde vragen over het aanbod van onze drankenhandel? Neem dan zeker even contact op met Yves Rosseel van de gelijknamige brouwerij in Izegem. Wij helpen u met heel veel plezier verder.

BROUWERIJ ROSSEEL